Hoe kan ik een auto uit "mijn wagens" verwijderen?

Er zijn 2 manieren om een auto uit de sectie "Mijn voertuigen” te verwijderen:

• U kunt contact opnemen met uw Mazda-Verdeler
  • De functie "Voertuig bewerken" in de sectie "Mijn voertuigen" kiezen en onderaan op "Voertuig verwijderen" klikken.

Wanneer u een geconnecteerde wagen verwijdert, meldt u zich ook af van de geconnecteerde diensten. Uw klantengegevens blijven wel in het systeem bewaard. Dit zorgt ervoor dat u de MyMazda-app kunt blijven gebruiken. U hoeft dan enkel de nieuwe auto te registreren indien dit van toepassing is.