Hoe kan ik een auto toevoegen?

Als u voor de registratie van de MyMazda-app dezelfde gegevens gebruikt als gekend bij uw Mazda-verdeler zal uw wagen in de meeste gevallen vanzelf verschijnen in de app en hoeft u verder niets te doen. Vindt u geen wagen terug? Dan is het uiteraard mogelijk om uw wagen zelf toe te voegen.

Dit kan op de volgende manier:

• Tik op het menu (dit is het pictogram met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan het scherm van de app
  • Selecteer "MyMazda" en open "Mijn voertuigen"
  • Klik op het meer opties-menu waar u de knop "Nieuwe wagen" ziet staan
  • Scan het VIN-nummer van uw wagen of voer dit manueel in
  • Uw wagen is nu gekoppeld aan de app