Hoe kan ik een bijkomende bestuurder toevoegen of verwijderen?

U kan tot 4 bijkomende bestuurders toevoegen aan uw geconnecteerde voertuig. Om een bestuurder toe te voegen, selecteert u "Beheer bestuurders"  in de sectie "Mijn voertuigen" en tik vervolgens op "Bestuurder uitnodigen''.

U kan een bestaande bestuurder ook verwijderen uit het geconnecteerde voertuig door op de bestuurder te tikken en vervolgens onderaan "Bestuurder verwijderen" te kiezen.

Indien de bestuurder nog niet heeft geaccepteerd, kan je klikken op "Verzoek annuleren" om de uitnodiging in te trekken.

Ingesloten video toont u nog even de verschillende schermen.