Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Mazda Verdeler terug?

• Gebruik uw huidige locatie om de dichtstbijzijnde verdeler te vinden.

• U kunt ook zoeken op basis van een plaatsnaam of de naam van de verdeler. Gebruik hiervoor de relevante zoekvelden.

• Selecteer "MyMazda" in het hoofdmenu en tik op "Mijn Mazda-partner" om de partner te vinden die het laatste onderhoud heeft uitgevoerd.

• U kan bij "Mijn Mazda-partner" een overzicht krijgen van alle verdelers binnen een straal van 16km.

Ingesloten video toont u nog even de verschillende schermen.