Hoe ontvang ik de informatie over mijn voertuig op mijn apparaten?

Als u pushmeldingen geactiveerd hebt, ontvangt u zaken zoals herinneringen voor onderhoudsbeurten of een terugroepactie op uw voertuig op uw mobiele apparaat waar u de app op hebt geïnstalleerd. Indien u een geconnecteerd voertuig hebt, ontvangt u ook specifieke berichten zoals informatie over het laden van uw voertuig.

Om deze meldingen in of uit te schakelen klikt u op:

1. Het menu (dit is het pictogram met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan het scherm van de app
  2. Selecteert u "Instellingen" onderaan in het menu
  3. Selecteert u de gewenste opties onder "Push-notificaties"