Hoe kan ik mijn MyMazda account verwijderen?

Indien u geen gebruik meer wenst te maken van de MyMazda-app, kunt u uw profiel verwijderen.

1. Ga naar het menu (dit is het pictogram met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan het scherm van de app
  2. Tik op ''Profiel''
  3. Tik op het meer opties-menu (dit is het pictogram met 3 verticale puntjes) rechts bovenaan het scherm van de app
  4. Tik op "Profiel bijwerken''
  5. Selecteer "Account verwijderen''
  • Er wordt u gevraagd uw verzoek te bevestigen. Na deze bevestiging zal u uit MyMazda afgemeld worden en wordt uw account verwijderd.
  • Als u van gedachte verandert en opnieuw gebruik wil maken van de MyMazda-app, moet u zich opnieuw registeren. Let op: als u uw MyMazda-account verwijdert, worden de klantgegevens waarover wij beschikken niet verwijderd.
  • Als u de MyMazda-app van uw apparaat verwijdert, wordt uw MyMazda-account niet automatisch verwijderd. U moet dan nog steeds bovenstaande stappen volgen om u volledig uit te schrijven.