Hoe kan ik me uitschrijven voor de connected services?

Als u bent ingeschreven voor de Connected Services, kunt u zich op elk moment uitschrijven door via de MyMazda-app een auto uit uw account te verwijderen.
Volg hiervoor de volgende aanwijzingen:

1. Ga naar het menu (dit is het icoontje met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan het scherm van de app
  2. Tik op "MyMazda"
  3. Tik op "Mijn voertuigen"
  4. Tik op het meer opties-menu (dit is het icoontje met 3 verticale puntjes) rechts bovenaan het scherm van de app
  5. Tik op "Voertuig bewerken"
  6. Tik op "Voertuig verwijderen" en bevestig het pop-up waarschuwingsbericht

Let op dat indien u het voertuig verwijderd, de informatie over het voertuig niet langer wordt bijgehouden.
U kan deze gegevens niet opvragen of herstellen indien u de wagen opnieuw registreert met uw profiel.