Mijn Mazda heeft onderhoud nodig, wat nu?

Als jouw Mazda onderhoud nodig heeft is het goed om een afspraak te maken bij je Mazda Verdeler.
Je kunt online bekijken wat voor onderhoud je Mazda nodig heeft en hoeveel het gaat kosten.
Daarnaast kan je nog extra werkzaamheden toevoegen aan je onderhoud, zoals het reinigen van je airco, het updaten van je navigatiekaart of het toevoegen van vervangend vervoer.

U kan een onderhoud inplannen via de MyMazda App of via de website door hier te klikken.