Hoe de MZD Connect Navigatie updaten?

Vraag ernaar bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt bij uw erkend Mazda Verdeler.

of

Installeer de Mazda Toolbox op uw computer door op onderstaande link te klikken alvorens u de navigatiekaart up-to-date kan brengen.

https://infotainment.mazdahandsfree.com/navigation-updatemymaps?xd_co_f=MmZhMmI0ZTktNzI0NC00YmQyLWExNzItMDU1Y2IxYTA0NGIw&language=nl-EU

Volg de stappen zoals beschreven in de instructiehandleidingen om de Mazda Toolbox te installeren op uw computer.

Mazda Toolbox instructiehandleiding voor Windows: https://infotainment.mazdahandsfree.com/howto-guide-windows?language=nl-EU

Mazda Toolbox instructiehandleiding voor Ios OSX : https://infotainment.mazdahandsfree.com/howto-guide-osx?language=nl-EU

De eerste drie jaar na de aankoop van je Mazda heb je recht op gratis kaartupdates. Na deze periode zijn ze betalend.
Vraag ernaar bij uw volgende onderhoudsbeurt bij uw erkend Mazda Verdeler of raadpleeg hiervoor de Mazda Toolbox.