Hoe de Mazda Connect navigatie updaten?

Vraag naar een update bij het uitvoeren van een onderhoudsbeurt bij uw erkend Mazda Verdeler.

of

Volg de volgende stappen om de laatste versie van je Mazda Connect kaartupdate te downloaden:

1. Download en open de Toolbox op je computer (Windows of macOS ) en creëer een account.
  2. Haal de SD-kaart uit je Mazda Connect navigatiesysteem1 en plaats deze in de computer.
  3. Volg de instructies op het scherm van de Mazda Update Toolbox om jouw kaart te updaten.
  4. Voordat je de kaartupdate installeert, is het sterk aanbevolen dat je een back-up maakt. Na het afronden van de back-up wordt de update automatisch uitgevoerd. Houd er rekening mee dat dit enkele minuten kan duren. Onderbreek dit proces niet.
  5. Na de succesvolle installatie plaats je de SD-kaart opnieuw in jouw Mazda Connect navigatiesysteem.

De eerste vijf jaar na de aankoop van je Mazda met Mazda Connect heb je recht op kosteloze kaartupdates

Je kunt de SD-kaart vinden onder de armsteun in het opbergvak of onderaan op de middenconsole, naast de USB ingangen.