Kan ik MZD Connect gebruiken met Android Auto™?

MZD Connect / Mazda Connect is niet op hetzelfde moment te gebruiken als Android Auto™. Wel kun je op elk moment gemakkelijk schakelen tussen de twee systemen.
Hier is echter een uitzondering op, DAB+ radio blijft werken zodra je Android Auto™ opstart en gebruikt.
In MZD Connect / Mazda Connect kun je bij applicaties kiezen voor ''Android Auto'' zodra je Android Smartphone verbonden is.
Wil je weer gebruik maken van de functies van MZD Connect / Mazda Connect, kies dan het Google logo.
Kijk voor verdere info over Android Auto™ op deze website (Engels) of contacteer je Mazda Verdeler voor meer informatie.