Ik heb een e-mail ontvangen waarbij ik als bijkomende bestuurder uitgenodigd wordt. Wat moet ik doen?

U heeft deze e-mail ontvangen omdat iemand anders u heeft toegoevoegd aan een geconnecteerd voertuig van Mazda.
Via de MyMazda-app kan u zo toegang krijgen tot informatie van het voertuig.

Nog geen MyMazda account? Installeer dan de app en registreer u met hetzelfde e-mailadres als waarmee u de uitnodiging hebt ontvangen.
Nadat u zich aanmeldt, zult u de uitnodiging zien en kunt u deze aanvaarden. De wagen is nu zichtbaar binnen uw MyMazda-app.

Al een MyMazda account? Dan zal u de uitnodiging te zien krijgen binnen uw bestaande app. Het enige wat u hoeft te doen, is de uitnodiging te accepteren.