Hoe wijzig ik mijn gegevens?

1. Ga naar het menu (dit is het pictogram met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan in de app.
  2. Tik op "Profiel".
  3. Tik op het meer opties-menu (dit is het pictogram met 3 verticale puntjes) rechts bovenaan het scherm van de app.
  4. Tik op:
    • "Wijzig uw e-mailadres" indien u een ander e-mailadres wenst te gebruiken om uw MyMazda gegevens te raadplegen.
    • "Wachtwoord wijzigen" om een nieuw wachtwoord aan te vragen.
    • "Profiel bijwerken" om uw persoonlijke gegevens aan te passen (bijvoorbeeld bij wijziging in postadres of een nieuw telefoonnummer).
  5. Bewerk uw klantgegevens en klik op "Opslaan”. Deze wijzigingen worden ook automatisch doorgegeven aan uw Mazda-verdeler zodat deze op de hoogte is van uw nieuwe gegevens.

Opgelet: indien u een nieuw e-mailadres of telefoonnummer toevoegt, dient u dit te valideren zoals tijdens het registratieproces. De app gebruikt deze gegevens namelijk voor het inloggen.