Welke gegevens worden door de connected services verzameld?

De Connected Services verzamelen tal van gegevens, zoals uw persoonlijke contactgegevens, informatie over de auto en informatie over de status van de auto. We verwerken deze gegevens in overeenstemming met de toepasselijke regelgeving inzake gegevensbescherming. De gegevens worden over het algemeen ofwel verwerkt om het contract voor de geconnecteerde diensten uit te kunnen voeren, ofwel op basis van legitieme belangen of op basis van uw toestemming. De geanonimiseerde informatie kan worden gebruikt voor productkwaliteit, gegevensanalyse, onderzoek en productontwikkeling.

Voor meer informatie over de gegevens die door de Connected Services verzameld worden, verwijzen we naar de algemene voorwaarden van de geconnecteerde diensten en naar de privacyverklaring. Deze kunt u terugvinden in de app onder "Algemene voorwaarden" en "Privacybeleid" onder het menu (dit is het pictogram met 3 horizontale lijnen) rechts bovenaan het scherm van de app.